• Επικοινωνήστε: +30 2114115397 info@esolnethellas.gr

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021-Μέτρα πρόληψης COVID-19 και Οδηγίες Υποψηφίων σχετικά με την προσέλευση και παραμονή τους στα Εξεταστικά Κέντρα.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021-Μέτρα πρόληψης COVID-19 και Οδηγίες Υποψηφίων σχετικά με την προσέλευση και παραμονή τους στα Εξεταστικά Κέντρα. 800 533 Esolnet Hellas

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021

Μέτρα πρόληψης COVID-19 και Οδηγίες Υποψηφίων σχετικά με την προσέλευση και παραμονή τους στα Εξεταστικά Κέντρα.

Παρακαλούμε τους Υποψηφίους, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να διαβάσετε και να τηρήσετε τα μέτρα για τη διοργάνωση των Εξετάσεων. Επίσης, παρακαλούμε τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και τους Καθηγητές τους, να σιγουρευτούν ότι οι Υποψήφιοι έχουν διαβάσει και καταλάβει όλα τα μέτρα προστασίας και διεξαγωγής Εξετάσεων που τους αφορούν και ότι θα τα τηρήσουν επακριβώς.

Γραπτές και Προφορικές Εξετάσεις

 1. Το Προσωπικό της Esolnet Hellas που θα στελεχώσει τα Εξεταστικά Κέντρα για τις Γραπτές και Προφορικές Εξετάσεις LRN, καθώς και όλοι οι Υποψήφιοι των Εξετάσεων είναι υποχρεωμένοι κάθε μέρα διεξαγωγής των εξετάσεων να  επιδεικνύουν τη Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 είτε από τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση, είτε από  άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 72 ώρες πριν την εξέταση, όπως έχει ορισθεί από το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1558/17.04.2021.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδο στο Εξεταστικό Κέντρο  σε μέλη του Προσωπικού και Υποψήφιους χωρίς αυτή τη δήλωση.

 1. Τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι Γραπτές Εξετάσεις, και πριν την ανάληψη καθηκόντων τους, το Προσωπικό Εξετάσεων θα υποβάλλεται σε θερμομέτρηση.
 1. Η χρήση χειρουργικής μάσκας και η χρήση γαντιών θα είναι υποχρεωτική για το Προσωπικό.
 1. Οι Υποψήφιοι υποχρεούνται να φοράνε μάσκα προσώπου, κατά την είσοδο και παραμονή τους στο Εξεταστικό Κέντρο, καθώς και κατά τη διάρκεια των Γραπτών και  Προφορικών τους Εξετάσεων.
 1. Οι αίθουσες και το υλικό των Εξετάσεων θα απολυμαίνονται επιμελώς μετά το πέρας της κάθε βάρδιας Εξέτασης και θα γίνεται τακτικός αερισμός των αιθουσών.
 1. Οι Υποψήφιοι επιτρέπεται να συνοδεύονται στο Εξεταστικό κέντρο μόνο από ένα άτομο.
  Οι συνοδοί απαγορεύεται να παραμείνουν στο χώρο των Εξετάσεων και να συνωστίζονται έξω από το Εξεταστικό Κέντρο. Υποχρεωτικά πρέπει να απομακρύνονται μόλις εισέλθει ο Υποψήφιος στο Κέντρο.
 1. Oι Υποψήφιοι μπορούν να παραμείνουν στο χώρο των Εξετάσεων μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Εξέτασης στην οποία συμμετέχουν.
 1. Οι Υποψήφιοι ΔΕΝ επιτρέπεται να φέρουν προσωπικά αντικείμενα μέσα στο χώρο του Εξεταστικού Κέντρου όπως:
 • κινητά τηλέφωνα • τσάντες, σχολικές και μη • ηλεκτρονικά ρολόγια – smart watches • tablets • βιβλία

Τα ΜΟΝΑ αντικείμενα που γίνονται αποδεκτά κατά την είσοδό τους στο Εξεταστικό Κέντρο είναι:

• Ταυτότητα/Διαβατήριο • Δελτίο Υποψηφίου
• Αναλογικό ρολόι χειρός
• Μολύβι • Γόμα • Ξύστρα
• Μπουκάλι Νερό
• Χειρουργική μάσκα • Γάντια
• Ατομικό μπουκαλάκι με αντισηπτικό
• Αντισηπτικά μαντηλάκια

 1. Οι Υποψήφιοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τη γραφική ύλη που θα έχουν μαζί τους.
 1. Στο χώρο του Εξεταστικού Κέντρου θα παρέχεται αντισηπτικό υγρό σε όλες τις αίθουσες.

Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή κλοπή σε περίπτωση που οι Υποψήφιοι φέρουν κινητά ή άλλα αντικείμενα που δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους.

Επιπλέον Οδηγίες για τις Γραπτές Εξετάσεις

 1. Οι Υποψήφιοι, όπως  αναγράφεται και στις οδηγίες του Δελτίου Υποψηφίου, θα κληθούν να βρίσκονται 45 λεπτά πριν την έναρξη των Εξετάσεων του Επιπέδου τους στο Εξεταστικό Κέντρο που έχουν τοποθετηθεί.
 1. Οι Υποψήφιοι θα οδηγούνται απευθείας στην αίθουσα των Γραπτών Εξετάσεων.
 1. Οι αίθουσες Γραπτών Εξετάσεων θα έχουν διαρρυθμισθεί έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη απόσταση ανάμεσα στους Υποψηφίους, όπως έχει ορισθεί από το ΦΕΚ Τεύχος B’ 1558/17.04.2021.

Επιπλέον Οδηγίες για τις Προφορικές Εξετάσεις

 1. Οι Υποψήφιοι, όπως αναγράφεται και στις οδηγίες του Δελτίου Υποψηφίου, θα κληθούν να βρίσκονται στο Εξεταστικό κέντρο για τις Προφορικές Εξετάσεις 10 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα για αποφυγή συγχρωτισμού έξω από το Εξεταστικό Κέντρο.
 1. Εάν η ημερομηνία που έχει ορισθεί η Προφορική Εξέταση του Υποψηφίου είναι διαφορετική από αυτή των Γραπτών του Εξετάσεων και επιθυμεί αλλαγή ημερομηνίας, δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης του αιτήματος, λόγω περιορισμένου αριθμού εξετάσεων κάθε ημέρας.
 1. Οι αίθουσες Προφορικών Εξετάσεων θα έχουν διαρρυθμισθεί έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη απόσταση ανάμεσα στους Υποψηφίους και τον Εξεταστή ή την Εξετάστρια Προφορικών, αλλά και μεταξύ των Υποψηφίων.
 1. Κατά την Προφορική Εξέταση, είναι υποχρεωτικό για τους Υποψηφίους, να φορούν μάσκα.
 1. Κατά τη διάρκεια των Προφορικών Εξετάσεων, οι Υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν πέραν των ορίων που θα υποδείξει ο Εξεταστής ή η Εξετάστρια Προφορικών.
 1. Στο Section 3 των Προφορικών Εξετάσεων, θα υπάρχει ένα αντίτυπο των Candidate’s Prompts αποκλειστικά για τον κάθε Υποψήφιο.
 1. Για την ομαλότερη διεξαγωγή των Προφορικών Εξετάσεων και λόγω της απόστασης από τον Εξεταστή ή την Εξετάστρια Προφορικών αλλά και τον συνεξεταζόμενό τους, οι Υποψήφιοι παρακαλούνται να μιλούν δυνατά. Αν δεν ακούσουν καθαρά μια ερώτηση, ή δεν καταλάβουν κάτι, οι Υποψήφιοι μπορούν να ζητήσουν από τον Εξεταστή ή την Εξετάστρια να το επαναλάβει.