• Επικοινωνήστε: +30 2114115397 info@esolnethellas.gr

Ειδική Μέριμνα

Προσβάσιμες σε όλους τους Υποψηφίους, ανεξαρτήτως μαθησιακών ή άλλων δυσκολιών.

Οι Εξετάσεις LRN στοχεύουν να είναι προσβάσιμες σε όλους τους Υποψηφίους, ανεξαρτήτως μαθησιακών ή άλλων δυσκολιών. Με την Ειδική Μέριμνα που παρέχει ο Φορέας Learning Resource Network διασφαλίζεται ότι οι εξεταστικές συνθήκες είναι δίκαιες για κάθε Υποψήφιο και δεν επηρεάζουν την αξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων του στην Αγγλική Γλώσσα.

Για να υποβληθεί αίτημα για Ειδική Μέριμνα στο Φορέα LRN χρειάζεται να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη Φόρμα Ειδικής Μέριμνας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνετε, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φόρμα Ειδικής Μέριμνας

Η Φόρμα Υποβολής Γραπτού Δείγματος δίνει τη δυνατότητα στους Υποψηφίους που παρουσιάζουν κάποια διαγνωσμένη Μαθησιακή Δυσκολία που επηρεάζει την απόδοσή τους στο Writing να συμπληρώσουν τη «Φόρμα Υποβολής Γραπτού Δείγματος για Αξιολόγηση» και να μας αποστείλουν ένα δείγμα γραφής – ένα θέμα έκθεσης της επιλογής τους από τα διαθέσιμα LRN Past Papers αποκλειστικά μέσω email στο info@esolnethellas.gr.

Η έκθεση θα επιστραφεί με σχόλια για την επίδοσή τους ώστε οι Υποψήφιοι να αποκτήσουν σαφέστερη εικόνα σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνουν ώστε να ανεβάσουν το επίπεδό τους στο Writing.

*Υποβολή Γραπτού Δείγματος γίνεται μέχρι 2 μήνες πριν τις Εξετάσεις LRN.

Φόρμα Υποβολής Γραπτού Δείγματος για Αξιολόγηση

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα Social Media και ενημερωθείτε άμεσα.