• Επικοινωνήστε: +30 2114115397 info@esolnethellas.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις LRN θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Τα Δελτία Υποψηφίων θα αναρτηθούν στο λογαριασμό σας και θα ενημερωθείτε μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.

Τα μέτρα προστασίας που θα λάβουμε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

 

Θερινή Εξεταστική Περίοδος: Σάββατο 12 Ιουνίου & Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 (σε συγκεκριμένα Κέντρα)

Παράταση Εγγραφών: Τρίτη 18 Μαΐου 2021.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις LRN και Awards International θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021. Κατά την εγγραφή σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το Εξεταστικό Κέντρο που βρίσκεται  στην περιοχή σας ή το πλησιέστερο σε αυτήν. Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την ασφάλεια των Υποψηφίων σας, θα διεξαχθούν εξετάσεις και στις 3 Ιουλίου 2021 σε ορισμένα Εξεταστικά Κέντρα.

 Πιο συγκεκριμένα:

  • Στις 12 Ιουνίου θα διεξαχθούν Εξετάσεις LRN και Awards International σε ΟΛΑ τα Εξεταστικά Κέντρα.
  • Στις 3 Ιουλίου θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ οι Εξετάσεις LRN σε ΟΛΑ τα επίπεδα και σε συγκεκριμένα Κέντρα. (Περισσότερες πληροφορίες στην πλατφόρμα εγγραφών της Esolnet Hellas)

LRN

LevelFees
LRN B185€
LRN B2160€
LRN C1150€
LRN C2180€

AWARDS

LevelFees
LEVEL 127€
LEVEL 229€
LEVEL 331€
LEVEL A133€
LEVEL A236€

Αιτήσεις Εγγραφής για Ιδιώτες

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αιτήσεων είναι τα παρακάτω:

  • Υπογεγραμμένη Δήλωση Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης από Ενήλικους Υποψηφίους ή Γονείς/Κηδεμόνες Ανήλικων Υποψηφίων. Κατεβάστε το από ΕΔΩ

  • Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας / Διαβατηρίου
    Στην περίπτωση φωτοτυπίας διαβατηρίου, πρέπει να στείλετε και φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου του Πατρός του Υποψήφιου.

  • Παραστατικό κατάθεσης εξέταστρων
  • Σε περίπτωση μαθησιακής δυσκολίας ή αιτήματος Ειδικής Μέριμνας:
    Γνωμάτευση – Έντυπο Ειδικής Μέριμνας Κατεβάστε το από ΕΔΩ

Διορθώσεις Ονομάτων

Τα λάθη στα First Name και Last Name αναγνωρίζονται μόνο εάν έχει σταλεί η ταυτότητα ή το διαβατήριο που είναι και υποχρεωτικά.

Λάθος στο όνομα πατρός σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο διαβατήριο του υποψηφίου και σε περίπτωση μη αποστολής ταυτότητας ή διαβατηρίου του πατρός, δεν αναγνωρίζεται.

Για τη διόρθωση λάθους στο όνομα υποψηφίου, στο πιστοποιητικό, ισχύει χρέωση επανέκδοσης η οποία ανέρχεται σε 50 λίρες Αγγλίας (GBP), συν τα μεταφορικά έξοδα.

Διεύθυνση αποστολής ταχυδρομείου

ESOLNET HELLAS 
ΚΑΡΠΑΘΟΥ 14, 18539, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μέσω email: register@esolnethellas.gr

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Από τον Οκτώβριο του 2019, ο τρόπος πληρωμής των εξετάστρων LRN και Awards International έχει αλλάξει.

Η Esolnet Hellas υποστηρίζει εύκολες πληρωμές μέσω ΔΙΑΣ. Με τη δημιουργία λογαριασμού στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas, εκδίδεται ένας 25αψήφιος μοναδικός κωδικός τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή των εξετάστρων σε οποιαδήποτε τράπεζα μέσω web/phone banking ή στο ταμείο της τράπεζας.
Ο κωδικός αυτός αντιστοιχεί στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει και ισχύει για όλους τους Υποψηφίους σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas, η Ταυτότητα Πληρωμής αναγράφεται στην Κεντρική σας καρτέλα.

Εάν ΔΕΝ έχετε ήδη λογαριασμό στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μεταβαίνοντας στη σελίδα https://portal.esolnethellas.gr/ είτε, να μας αποστείλετε την έντυπη αίτησή σας ώστε να δημιουργήσουμε λογαριασμό για εσάς.

Προσοχή! Πριν τη δημιουργία λογαριασμού στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas δεν μπορείτε να καταβάλλετε εξέταστρα.