• Επικοινωνήστε: +30 2114115397 info@esolnethellas.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Εγγραφές της επόμενης εξεταστικής περιόδου, θα αναρτηθούν με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς.

LRN

LevelFees
LRN B185€
LRN B2165€
LRN C1160€
LRN C2185€

AWARDS

LevelFees
LEVEL 127€
LEVEL 229€
LEVEL 331€
LEVEL A133€
LEVEL A236€

Αιτήσεις Εγγραφής για Επαγγελματίες

Αιτήσεις Εγγραφής για Ιδιώτες

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Αιτήσεις Εγγραφής για Ιδιώτες

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά αιτήσεων είναι τα παρακάτω:

  • Υπογεγραμμένη Δήλωση Ενημέρωσης και Συγκατάθεσης από Ενήλικους Υποψηφίους ή Γονείς/Κηδεμόνες Ανήλικων Υποψηφίων. Κατεβάστε το από ΕΔΩ

  • Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας / Διαβατηρίου
    Στην περίπτωση φωτοτυπίας διαβατηρίου, πρέπει να στείλετε και φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου του Πατρός του Υποψήφιου.

  • Παραστατικό κατάθεσης εξέταστρων

  • Σε περίπτωση μαθησιακής δυσκολίας ή αιτήματος Ειδικής Μέριμνας:
    Γνωμάτευση – Έντυπο Ειδικής Μέριμνας Κατεβάστε το από ΕΔΩ

Διορθώσεις Ονομάτων

Τα λάθη στα First Name και Last Name αναγνωρίζονται μόνο εάν έχει σταλεί η ταυτότητα ή το διαβατήριο που είναι και υποχρεωτικά.

Λάθος στο όνομα πατρός σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο διαβατήριο του υποψηφίου και σε περίπτωση μη αποστολής ταυτότητας ή διαβατηρίου του πατρός, δεν αναγνωρίζεται.

Για τη διόρθωση λάθους στο όνομα υποψηφίου, στο πιστοποιητικό, ισχύει χρέωση επανέκδοσης η οποία ανέρχεται σε 50 λίρες Αγγλίας (GBP), συν τα μεταφορικά έξοδα.

Διεύθυνση αποστολής ταχυδρομείου

ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 131, 18532, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μέσω email: register@esolnethellas.gr

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η Esolnet Hellas υποστηρίζει εύκολες πληρωμές μέσω ΔΙΑΣ.

Με τη δημιουργία λογαριασμού στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas, εκδίδεται ένας 25αψήφιος μοναδικός κωδικός τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή των εξετάστρων σε οποιαδήποτε τράπεζα μέσω web/phone banking ή στο ταμείο της τράπεζας.
Ο κωδικός αυτός αντιστοιχεί στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει και ισχύει για όλους τους Υποψηφίους σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas, η Ταυτότητα Πληρωμής αναγράφεται στην Κεντρική σας καρτέλα.

Εάν ΔΕΝ έχετε ήδη λογαριασμό στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μεταβαίνοντας στη σελίδα https://portal.esolnethellas.gr/ είτε, να μας αποστείλετε την έντυπη αίτησή σας ώστε να δημιουργήσουμε λογαριασμό για εσάς.

Προσοχή! Πριν τη δημιουργία λογαριασμού στην Online εφαρμογή εγγραφών της Esolnet Hellas δεν μπορείτε να καταβάλλετε εξέταστρα.