• Επικοινωνήστε: +30 2114115397 info@esolnethellas.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1640 624 Esolnet Hellas

Αγαπητοί Συνεργάτες και Υποψήφιοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Esolnet Hellas παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται στον τομέα της Παιδείας το τελευταίο διάστημα. Πρόθεσή μας είναι να εναρμονιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τις απαιτήσεις των καιρών, καθώς προτεραιότητα έχει η ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι Εξετάσεις LRN και AWARDS INTERNATIONAL θα διεξαχθούν κανονικά, ωστόσο, ενδέχεται η ημερομηνία τους να αλλάξει και να μετατεθεί όσο πιο κοντά είναι εφικτό και επιτρεπτό στην ημερομηνία που έχει ήδη ανακοινωθεί. Οι Εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και θα ξεκινήσουν τη Πέμπτη 26 Μαρτίου. Εφόσον απαιτηθεί από τις καταστάσεις, θα υπάρξει παράταση για όσο καιρό χρειαστεί.

Προτρέψτε τους ενήλικες Υποψηφίους σας να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό  μέσω της σελίδας μας στο Facebook για τις 50 νέες Υποτροφίες που προσφέρει η Esolnet Hellas.

Για την υποστήριξη και σωστή προετοιμασία των Υποψηφίων σας μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλούσιο υλικόπου σας παρέχει η Esolnet Hellas μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού σας ή να ζητήσετε την αποστολή του μέσω email.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες ας δείξουμε όλοι υπομονή και αισιοδοξία για το μέλλον. Προφυλάξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Η Esolnet Hellas σας ευχαριστεί για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας και σας υπόσχεται ότι θα πράξει το καλύτερο δυνατόν για όλους.