• Επικοινωνήστε: +30 2114115397 info@esolnethellas.gr

2020_Ιούλιος – Μέτρα πρόληψης COVID-19 και Οδηγίες Υποψηφίων κατά την άφιξη και απομάκρυνση στα Εξεταστικά Κέντρα

2020_Ιούλιος – Μέτρα πρόληψης COVID-19 και Οδηγίες Υποψηφίων κατά την άφιξη και απομάκρυνση στα Εξεταστικά Κέντρα 800 533 Esolnet Hellas

Εξετάσεις LRN Ιούλιος 2020

Μέτρα πρόληψης COVID-19 και Οδηγίες Υποψηφίων κατά την άφιξη και απομάκρυνση στα Εξεταστικά Κέντρα.

Εξετάσεις LRN Ιούλιος 2020

Παρακαλούμε τους Υποψηφίους, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να διαβάσετε και να τηρήσετε τα μέτρα της διοργάνωσης των Εξετάσεων. Επίσης παρακαλούμε τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και τους Καθηγητές τους να σιγουρευτούν ότι οι Υποψήφιοι έχουν διαβάσει και καταλάβει όλα τα μέτρα προστασίας και διεξαγωγής Εξετάσεων που τους αφορούν και ότι θα τα τηρήσουν επακριβώς.

Γραπτές και Προφορικές Εξετάσεις

  1. Το προσωπικό της Esolnet Hellas που θα στελεχώσει Εξεταστικά Κέντρα για τις γραπτές Εξετάσεις LRN που έχουν προγραμματιστεί 11 και 18 Ιουλίου 2020 καθώς και τις προφορικές Εξετάσεις συμπληρωματικών ημερομηνιών Ιουλίου, θα έχουν υποβάλει εγγράφως σχετικά στοιχεία για το COVID-19, για την ικανότητα συμμετοχής τους ως προσωπικό Εξετάσεων.
  2. Τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι γραπτές Εξετάσεις και πριν την ανάληψη καθηκόντων τους, το Προσωπικό Εξετάσεων θα υποβάλλεται σε θερμομέτρηση.
  3. Η χρήση χειρουργικής μάσκας ή προστατευτικής ασπίδας προσώπου και η χρήση γαντιών θα είναι υποχρεωτική για το προσωπικό.
  4. Οι αίθουσες και το υλικό των Εξετάσεων θα απολυμαίνονται επιμελώς μετά το πέρας της κάθε βάρδιας Εξέτασης.
  5. Για την προσωπική τους προστασία αλλά και του γενικού συνόλου, οι Υποψήφιοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με τα κριτήρια ευπαθών ομάδων που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ, συνιστάται να μη λάβουν μέρος στις Εξετάσεις περιόδου Ιουλίου 2020. Ενημερώστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε μεταφέροντάς σας στην επόμενη εξεταστική περίοδο, Ιανουαρίου 2021.
  6. Οι Υποψήφιοι επιτρέπεται να συνοδεύονται στο Εξεταστικό κέντρο μόνο από ένα άτομο.
    Οι συνοδοί απαγορεύεται να παραμείνουν στο χώρο των Εξετάσεων και να συνωστίζονται έξω από το Εξεταστικό Κέντρο. Υποχρεωτικά πρέπει να απομακρύνονται μόλις ο Υποψήφιος εισέλθει στο Κέντρο.
  7. Oι Υποψήφιοι μπορούν να παραμείνουν στο χώρο των Εξετάσεων μόνο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Εξέτασης στην οποία συμμετέχουν.
  8. Κατά την προσέλευσή τους και την είσοδό στο Εξεταστικό Κέντρο, οι Υποψήφιοι μπορούν προαιρετικά να φορούν μάσκα. Μπορούν να αφαιρέσουν τα ατομικά μέσα προστασίας στην αίθουσα γραπτών Εξετάσεων, εφόσον το επιθυμούν.
  9. Οι Υποψήφιοι ΔΕΝ επιτρέπονται να φέρουν προσωπικά αντικείμενα μέσα στο χώρο του Εξεταστικού Κέντρου όπως:
  • κινητά τηλέφωνα • τσάντες, σχολικές και μη
    • ηλεκτρονικά ρολόγια – smart watches
    • tablets • βιβλία

Τα ΜΟΝΑ αντικείμενα που γίνονται αποδεκτά κατά την είσοδο τους στο Εξεταστικό Κέντρο είναι:

• Ταυτότητα/Διαβατήριο • Δελτίο Υποψηφίου
• Αναλογικό ρολόι χειρός
• Μολύβι • Γόμα • Ξύστρα
• Μπουκάλι Νερό χωρίς ετικέτα
• Χειρουργική μάσκα • Γάντια
• Ατομικό μπουκαλάκι με αντισηπτικό χωρίς ετικέτα
• Αντισηπτικά μαντηλάκια

Οι Υποψήφιοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τη γραφική ύλη που θα έχουν μαζί τους.

Στο χώρο του Εξεταστικού Κέντρου θα παρέχεται αντισηπτικό υγρό κατά την είσοδο και έξοδο από τις αίθουσες.

Επιπλέον Οδηγίες για τις Γραπτές Εξετάσεις

  1. Οι Υποψήφιοι, όπως θα αναγράφεται και στις οδηγίες του Δελτίου Υποψηφίου, θα κληθούν να βρίσκονται 45 λεπτά πριν την έναρξη των Εξετάσεων του επιπέδου τους στο Εξεταστικό Κέντρο που έχουν τοποθετηθεί.
  2. Οι Υποψήφιοι θα οδηγούνται απευθείας στην αίθουσα των γραπτών Εξετάσεων.
  3. Οι αίθουσες γραπτών Εξετάσεων θα έχουν διαρρυθμισθεί έτσι ώστε να καλύπτουν την απαραίτητη απόσταση που έχει ορισθεί από το ΦΕΚ Β1967/21-5-20, Αριθμ. Φ.251/ 60473 /Α5.

Επιπλέον Οδηγίες για τις Προφορικές Εξετάσεις

  1. Οι Υποψήφιοι, όπως θα αναγράφεται και στις οδηγίες του Δελτίου Υποψηφίου, θα κληθούν να βρίσκονται στο Εξεταστικό κέντρο που έχουν ορισθεί για τις προφορικές εξετάσεις 20 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από το Εξεταστικό Κέντρο.
  2. Εάν η ημερομηνία που έχει ορισθεί η προφορική εξέταση του Υποψηφίου είναι διαφορετική από αυτή των γραπτών του εξετάσεων και επιθυμεί αλλαγή ημερομηνίας, δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης του αιτήματος λόγω περιορισμένου αριθμού εξετάσεων κάθε ημέρας.
  3. Οι αίθουσες προφορικών εξετάσεων θα έχουν διαρρυθμισθεί έτσι ώστε να καλύπτουν την απαραίτητη απόσταση που έχει ορισθεί από το ΦΕΚ Β1967/21-5-20, Αριθμ. Φ.251/ 60473 /Α5.
  4. Κατά τη διάρκεια των προφορικών εξετάσεων οι Υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν πέραν των ορίων που θα υποδείξει ο Εξεταστής ή η Εξετάστρια Προφορικών.
  5. Στο Section 3 των προφορικών Εξετάσεων, θα υπάρχει ένα αντίτυπο των Candidate’s Prompts αποκλειστικά για τον κάθε Υποψήφιο.
  6. Για την ομαλότερη διεξαγωγή των προφορικών Εξετάσεων και λόγω της απόστασης από τον Εξεταστή ή την Εξετάστρια Προφορικών αλλά και τον συνεξεταζόμενό τους, οι Υποψήφιοι παρακαλούνται να ομιλούν δυνατά.